Europa Conference League

Ο προπονητής της εξέδρας: Σε ρηχά νερά οι εξτρέμ, έχει… θέματα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ

Το 1-1 του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας μέσα από τα μάτια του... προπονητή της εξέδρας.

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν τρομάζει, ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία, 1-1, στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του 6ου ομίλου του Europa Conference League, εκεί όπου βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη η Κοπεγχάγη.

Δείτε τι κράτησε από την ισοπαλία της Τούμπας ο προπονητής της εξέδρας...

Σε μέτρια βραδιά οι πλάγιοι: Περίμενε περισσότερα πράγματα από τους Ζίβκοβιτς και Μιτρίτσα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο οι δύο εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Μόνο λίγο στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους φάνηκε ο Σέρβος, ο δε Ρουμάνος είχε μερικές καλές ενέργειες συν τη φάση του 73’, την οποία όμως τελείωσε άσχημα.

Προβλήματα στην άμυνα: Συνολικά δεν κινδύνεψε πολλές φορές η εστία του ΠΑΟΚ, όμως αρκούσε μία αδράνεια στο 15’ για το γκολ, ενώ υπήρξαν και άλλες δύο φάσεις, στο 45’ και στο 84’, όπου ο Πασχαλάκης ήταν αυτός που διόρθωσε τις κακές αντιδράσεις των αμυντικών του.

Σταθερά καλός ο Πασχαλάκης: Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει πολλά ο Έλληνας τερματοφύλακας, που μέτρησε 3-4 καλές επεμβάσεις και έδειξε για ένα ματς ακόμα πως βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Δεν αποτελεί έκπληξη που έχει... καταδικαστεί στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς.

Το ντεζαβαντάζ έναντι της Κοπεγχάγης: Θεωρητικά μιλώντας, το εντός έδρας ματς με την Σλόβαν είναι το τρίτο ευκολότερο που κλήθηκε ή θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον όμιλο – τα δύο με τη Λίνκολν είναι ασφαλώς τα πρώτα.

Με την Κοπεγχάγη να έχει περάσει από την Μπρατισλάβα, οι Θεσσαλονικείς έχουν χάσει έδαφος που θα κληθούν να καλύψουν είτε παίρνοντας θετικά αποτελέσματα στα δύο επερχόμενα ματς με τους Δανούς, είτε... περιμένοντας να γκελάρουν οι Σκανδιναβοί.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος περνά στη φάση των «16», ενώ ο δεύτερος θα δώσει ενδιάμεσο γύρο με τους 3ους του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x